We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Nieuwe sport locatie LOODS_26 opent medio oktober haar deuren

vrijdag 3 september 2021 door

Nieuwe sport locatie LOODS_26 opent medio oktober haar deuren

Het team van LOODS_26 is druk bezig om een industrieel pand aan de Vlonder 26 in Boekel om te bouwen naar een toonaangevende sport locatie. Men kan er vanaf medio oktober terecht voor fitness, small group trainingen, HIT trainingen, boxing en personal training.

Daarnaast wordt LOODS_26 omringd door ondernemers met faciliteiten als fysio, diëtiste, sport psycholoog en meer. Deze worden onder hetzelfde dak gehuisvest. De inrichting is uniek in zijn soort door de uitstraling maar ook door een toekomstgericht klimaatsysteem en geheel ontworpen op de 1.5 meter regel.

Ruim en ontspannen bezig zijn met je gezondheid in een aangename omgeving.

Het doel van Sanne van Moorsel, mede initiatiefnemer van LOODS_26, is een community bouwen waar sport, gezondheid en samenzijn de speerpunten worden. “Groeien doe je samen, en dat is waar wij als LOODS_26 in willen voorzien, een plek, een dak, waar ieder zijn sportieve groei kan voortzetten”. De veelzijdigheid van LOODS_26 geeft daar de juiste tools voor om voor iedere leeftijd sport te kunnen beleven.  

Daarnaast heeft LOODS_26  een sterke samenwerking met het gerenommeerde fitness merk MATRIX. De marktleider van de Benelux die de volledige inrichting gaat verzorgen met de nieuwste combinaties van cardio, kracht en small group training.

“Ons team is hard aan het werk om deze unieke locatie te realiseren. Medio oktober zullen we onze deuren openen.”

Uw interesse gewekt? Volg de verbouwing en al het nieuws van LOODS_26 op Instagram, Facebook en de website.