We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Nieuwe trainer voor Boekel Sport

vrijdag 4 januari 2019 door

Nieuwe trainer voor Boekel Sport

Voetbalvereniging Boekel Sport maakte vorige week bekend dat Marc van de Ven vanaf seizoen 2019/2020 de nieuwe hoofdtrainer wordt van de selectie. Marc tekent een contract voor 1 seizoen bij de 3e klasser uit Boekel.

De 42-jarige oefenmeester uit Uden volgt hiermee John Elbers op, die bezig is aan zijn laatste seizoen bij v.v. Boekel Sport. Marc is geen onbekende in de (amateur)voetbalwereld. Op dit moment is Marc werkzaam in de jeugdopleiding van PSV onder meer als assistent-trainer van Onder 16. In het
verleden is Marc werkzaam geweest als hoofdtrainer bij de eerste elftallen van RKSV Venhorst, VV Heeswijk en RKVV Emplina, als Technisch Jeugd Coördinator bij VV Desk en Blauw Geel’38 en als hoofdtrainer in de jeugdopleiding bij RJO Brabant United, FC Den Bosch en Blauw Geel’38. Verder is Marc ruim 10 jaar actief geweest binnen de KNVB academie in verschillende functies. ‘Wij zijn enorm blij om samen te gaan werken met Marc. Uit de gesprekken is gebleken dat de voetbalvisie van Marc goed aansluit bij de visie van Boekel Sport”, vertelt Voorzitter van de Technische Commissie Joeri de Wit. “We halen een ervaren hoofdtrainer in huis met kennis van zowel de topsportwereld, als van het amateurvoetbal. Wij, als Technische Commissie, denken dat Marc de juiste persoon is voor de huidige selectie. Marc is bekend met de regio en onze tegenstanders in de derde klasse.”