We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Nieuwe yogastudio: Yoga Boekel!

woensdag 29 januari 2020 door

Nieuwe yogastudio: Yoga Boekel!

Wil je ook graag meer ontspannen? Of ontdekken waar je grenzen liggen en hoe je daarmee omgaat? Kom dan nu een gratis proefles volgen bij de nieuwe yogastudio in het centrum van Boekel! Aan de Kerkstraat in Boekel heeft Yoga Boekel onlangs haar deuren geopend.

Yoga Boekel is een nieuwe, frisse studio met een ontspannen sfeer waar jij je snel thuis zult voelen. In de studio zijn alle materialen voor een ontspannen yogales aanwezig. De studio beschikt over een yogazaal en theeruimte waar je kunt nagenieten van de les met een kopje kruidenthee. Er worden verschillende yogastijlen aangeboden, zoals de basis van yoga, hatha yoga maar ook yin-yang yoga waarbij power wordt afgewisseld met ontspanning. Binnenkort wordt het rooster uitgebreid met yin yoga en zwangerschapsyoga!

Wist je dat zo’n 1,6 miljoen Nederlanders geregeld op hun yogamatje staan? Wil jij daarbij horen? Schrijf je hier dan nu in voor een gratis proefles!

Nieuwsgierig wat yoga voor jou kan betekenen? Lees dan snel verder!

Van yoga wordt je niet alleen sterker en soepeler het geeft ook een rustgevend gevoel. Maar dat niet alleen, er zijn nog vele redenen meer. Kom het maar eens ontdekken en doe mee!

Wat doe je tijdens een yogales?
Je bent bezig met lichaamsbewustzijn. Misschien ben jij al volledig bekend met deze term. Of vraag je je af wat lichaamsbewustzijn inhoudt? Dan ben je niet de enige, want laat dat nou net een vaardigheid zijn die in onze huidige maatschappij onderontwikkeld is. Voelen dat ons lichaam ook andere behoeftes nodig heeft, dat een onderdeel gespannen is of zeer doet is iets waar wij tegenwoordig niet meer zomaar bij stilstaan. We racen maar door, moeten zo ontzettend veel en hebben het altijd allemaal druk!

Tijdens een yogales gaat het om het in balans brengen van lichaam, geest en energie. Je lichaam en adem leren beheersen zijn belangrijke pijlers. Ontdekken en voelen waar je grenzen liggen en waar ruimte ontstaat. Je vergroot daarmee je innerlijke bewustzijn en adembewustzijn, het versterkt je concentratievermogen en je leert hoe je spanningen kunt loslaten. Dit alles niet alleen op de mat maar ook buiten de mat.

De voordelen van yoga zijn eindeloos!

Nieuwsgierig geworden? Schrijf je dan hier in voor een gratis proefles.

De lessen vinden zowel in de avond als ochtend plaats en worden gegeven door Marja Brouwers-Verbruggen gecertificeerd en gepassioneerd yogadocent.

Yoga Boekel
Kerkstraat 16D
5427 DP Boekel
Telefoon: 06-12323399
info@yogaboekel.nl
www.yogaboekel.nl