We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Nieuws van de Jeugd Hobbyclub Boekel Venhorst

woensdag 10 april 2024 door

Nieuws van de Jeugd Hobbyclub Boekel Venhorst

Het huidig seizoen van de Jeugd Hobbyclub loopt weer op zijn einde. We kijken terug op een succesvol seizoen waar wederom veel kinderen allerlei leuke knutsel kunsten vertoond hebben. Niet alleen de kinderen maar ook de begeleiders hebben hier weer veel plezier aan beleefd!

Op woensdag 17 en donderdag 18 april zijn de laatste knutseldagen. Hierna gaan we alles poetsen en opruimen en de ruimtes gereed maken zodat we in september weer kunnen starten met ons 60ste seizoen.

Heb je nog knutselwerkjes liggen die je nog af wil maken? Kom dan op woensdagmiddag 17 april of op donderdagavond 18 april naar de Hobbyclub want na 18 april sluiten we dit seizoen af. Houd in september inBoekel en nieuwsbladen in de gaten, hierin maken we de datum bekend waarop we weer van start gaan.

Fijne vakantieperiode gewenst en graag tot ziens,
Bestuur en vrijwilligers van de jeugdhobbyclub.