We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

NK Breedtesport 2019

maandag 13 mei 2019 door

NK Breedtesport 2019

Afgelopen weekend vond het tweede gedeelte NK Breedtesport voor jeugdhandbalteams plaats. Speelden in het weekend van 4 en 5 mei de meisjes B en C, ditmaal was het de beurt aan de jongens C (zaterdag) en jongens B (zondag).

Het NK Breedtesport wordt door de Stichting Binnensport en Habo’95 gezamenlijk georganiseerd. In sporthal De Burcht streden zaterdag 15 teams uit heel Nederland om de hoogste eer. Er waren ditmaal zelfs teams uit Groningen present waarvan sommige spelers in Boekel en omgeving hebben overnacht. De jongens B speelden op zondag met 5 teams om het kampioenschap. Op zaterdag werd de uiteindelijke winnaar een team uit deze streek, namelijk Olympia’89(Oss). Bij de jongens B bleek Houten het sterkste team te zijn. Na de prijsuitreiking op zondag door de wethouder sportzaken, kunnen we terugzien op een geslaagd NK Breedtesport dat hopelijk volgend jaar weer wordt gehouden in sporthal De Burcht. Opnames van een wedstrijd van de jongens B op zondag zijn terug te zijn op de BLOK.

Hieronder volgen de eindstanden van de jongens C en B.

Eindstanden jongens C
1. Olympia ’89 (Oss)
2. Ventura
3. BSAC
4. Rapiditas
5. Tachos
6. Kwiek Hoogeveen
7. Swift Helmond
8. Udi 1896
9. EOC
10. Artemis ‘15
11. A&O
12. Combinatie ‘64
13. Leidse Rijn
14. Olympia Hengelo
15. V&S

Eindstanden Jongens B
1. Houten
2. HV Reehorst
3. United Breda
4. Minerva
5. Hurry-Up