We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Fatburger en Minority in de Plock Volkel

maandag 28 januari 2019 door

Fatburger en Minority in de Plock Volkel

Op zondag 3 februari staat de, deels, Boekelse rockcover formatie ‘Fatburger’ samen met Greenday tribute band ‘Minority’ in De Plock te Volkel. Deze twee bands worden bijgestaan door ‘Two Stools’ in het café.

‘Two Stools’ is een akoestisch rock en blues duo en brengt nummers ten gehore van Bob Dylan tot Metallica en dat op een geheel eigen wijze.

‘Fatburger’ is een vette alternatieve rockcover band uit de regio. Al ruim 25 jaar maken deze podiumbeesten de diverse podia in de regio, en ver daar buiten, onveilig met hun smeuïge cocktail van oude en nieuwe rock klassiekers.

‘Minority’ is een jong trio dat geïnspireerd raakte door Greenday en zo ontstond al snel het idee om een band te vormen die enkel en alleen covers speelt van Green Day.

Om 15.00 uur start ‘Two Stools’ in het café waarna om 16.00 uur ‘Fatburger’ hun kunsten gaan tonen in de zaal. De tweede set van ‘Two Stools’ in het café start rond 17.30 uur waarna om 18.30 uur ‘Minority’ op het podium in de zaal een set vol Greenday gaat spelen.

De Plock opent haar deuren om 14.30 uur, de entree bedraagt € 5,- en er zal ook een foodcorner zijn.