We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

‘Olderwets høken’ bij Boekels Ven volledig uitverkocht

vrijdag 1 oktober 2021 door

‘Olderwets høken’ bij Boekels Ven volledig uitverkocht

Eindelijk mag het weer: ‘Olderwets høken’. Het jaarlijks evenement bij Boekels Ven, wat een aantal keer uitgesteld werd, staat dit jaar gepland op zaterdag 30 oktober. Helaas zijn kaarten niet meer verkrijgbaar. Deze waren binnen twee dagen volledig uitverkocht.

Programma
In de middag wordt er gedraaid door Radio Achterhoek met DJ Harco van Dijk met aansluitend aan het begin van de avond een optreden van de band ‘Blaftand’. Daarna volgt een gastoptreden van de vroegere boerenrock en huisband van de jaren 80 van ’t Stuupke ‘Simpel’. Met hun hit ‘Henk de stoep’. Tot slot is het dan tijd voor de hoofd-act: de Normaal coverband. Met een gastoptreden van Wimken van Diene, de basgitarist van de originele band Normaal, en Paul Kemper oud-gitarist van Normaal.

Het belooft weer een geweldige avond te worden!

Voor informatie kun je een mail sturen naar r.v.m.@hotmail.nl (Organisator Olderwets høken in Boekel).