We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Onderhoud aan wegen N277 en N605

vrijdag 5 juli 2019 door

Onderhoud aan wegen N277 en N605

Provincie Noord-Brabant voert onderhoud uit aan het asfalt van diverse provinciale wegen. Reparatie is noodzakelijk voor u en andere weggebruikers om de weg veilig te blijven gebruiken. U kunt door de werkzaamheden overlast ervaren.

Op alle rotondes aan de N277 in de Gemeente Oss (Ravenstein), Landerd (Schaijk-Reek-Zeeland), Uden (Odiliapeel), Sint Anthonis (Landhorst), Boekel (Venhorst), Gemert-Bakel (Elsendorp) vinden werkzaamheden plaats. De werkzaamheden worden uitgevoerd in week 27 van maandagnacht 1 Juli t/m vrijdagnacht 5 Juli. Week 28 van maandagnacht 8 Juli t/m vrijdagnacht 12 Juli en week 29 van maandagnacht 15 Juli t/m vrijdagnacht 19 Juli tussen 18.00 en 07.00 uur.

Het verkeer wordt geleid in het passeren van de werkzaamheden. De weg blijft dus voor verkeer toegankelijk.

Onderhoud N605

Op twee plekken van de N605 vinden werkzaamheden plaats:

  • in Boekel ter hoogte van kruising Gemertseweg (N605) – Mutshoek
  • circa vanaf de Molenloop in Boekel tot voorbij de Kloosterstraat in Volkel wordt de bovenste asfalt laag van de provinciale weg vervangen

Deze werkzaamheden vinden plaats in de nachten maandag 15 Juli t/m donderdag 18 Juli tussen 18.00 en 07.00 uur. De N605 wordt voor verkeer afgesloten, hiervoor wordt een omleidingsroute ingesteld.

Let wel: de werkzaamheden kunnen enkel doorgaan mits de weersomstandigheden dit toelaten.