We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Op naar BoeCult 2021!

vrijdag 4 september 2020 door

Op naar BoeCult 2021!

Het laatste weekend van augustus sluiten we normaliter traditioneel af met ons festival BoeCult. Eind april hebben we logischerwijs het verstandige besluit genomen en een streep door BoeCult 2020 gezet. De weergoden zullen ook wel gedacht hebben, laat het dan maar een weekend regenen. 

Traditiegetrouw start BoeCult altijd met de openluchtmis. Dit keer niet op het plein, maar in de Sint-Agathakerk. Hier mochten we niemand minder dan monseigneur De Korte, bisschop van Den Bosch, ontvangen. Laten we hopen dat we hem volgend jaar ook mogen verwelkomen onder het Rabo-paviljoen. De uitnodiging voor de openluchtmis van 2021 zal snel naar hem worden gestuurd!

Maar dit jaar dus geen BoeCult. Toch laten wij het als organisatiecomité het daar niet bij zitten. Mede dankzij het vertrouwen van onze sponsoren blijven wij ons inzetten voor een volgende editie van BoeCult. De voorbereidingen zijn alweer in volle gang, dus een voorzichtige cirkel om zaterdag 28 en zondag 29 augustus 2021 kunnen we alvast zetten. Natuurlijk kunnen we dit alleen maar organiseren als alles weer terug kan naar het oude normaal. 

Gelukkig kunnen we altijd nog terugblikken op eerdere edities om vervolgens weer vooruit te kunnen kijken. Herbeleef BoeCult 2019 via www.boecult.nl, maar nog belangrijker, zorg de komende tijd goed voor jezelf en je omgeving. Dan kunnen we ook weer vooruitkijken naar betere tijden met onder andere BoeCult 2021!

Veel liefs,
Organisatiecomité BoeCult