We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Op weg naar de Gouden Pit: stem op het Kabouterpad!

woensdag 10 april 2024 door

Op weg naar de Gouden Pit: stem op het Kabouterpad!

Het Kabouterpad in Boekel heeft opnieuw de kans om te schitteren! Na het winnen van de provinciale trofee eerder dit jaar, staat het pad nu op het punt om deel te nemen aan de finale van de Gouden Pit-verkiezing. Deze prestigieuze prijs wordt uitgereikt aan initiatieven die een significante bijdrage leveren aan de leefbaarheid en gemeenschapszin in Nederland.

Het Kabouterpad, gelegen achter zorgcentrum St. Petrus, is uitgegroeid tot een geliefde ontmoetingsplaats voor jong en oud. Met zijn betoverende sfeer en educatieve activiteiten heeft het pad talloze mensen weten te inspireren en te verbinden.

Stem op het Kabouterpad!
Vanaf 20 maart tot 10 april is er de mogelijkheid om te stemmen op het Kabouterpad via de website www.kernmetpit.nl.

Met uw stem kunnen we laten zien dat het Kabouterpad een waardevol en geliefd onderdeel is van onze gemeenschap en dat het de titel van de Gouden Pit verdient.

Maak het verschil!
Uw stem is van onschatbare waarde voor het Kabouterpad en voor onze gemeenschap. Laten we samen laten zien hoe trots we zijn op dit prachtige initiatief dat ons dorp nog mooier heeft gemaakt.

Namens alle vrijwilligers en betrokkenen van het Kabouterpad, hartelijk dank voor uw steun en stem!

Met vriendelijke groet,
De werkgroep Kabouterpad