We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Op zoek naar een nieuwe burgemeester …

donderdag 23 juli 2020 door

Burgemeester Bos neemt volgend jaar afscheid. De gemeente Boekel gaat daarom op zoek naar een nieuwe burgemeester. Een burgemeester voor ons allemaal; ónze burgemeester!

De gemeenteraad is aan de slag met de profielschets voor de nieuwe burgemeester van de gemeente Boekel. Daarbij is uw hulp van harte welkom! Wat voor iemand zoeken we? Wat zijn de belangrijkste eigenschappen voor de nieuwe burgemeester? U kunt dit op de gele ‘briefjes’ in deze PDF schrijven. Daarnaast kunt u aangeven wat u nu typisch ‘Boekels’ vindt. Wat typeert de gemeente Boekel? Waar denkt u aan bij onze gemeente?

U kunt de PDF pagina printen en ingevuld in de bussen gooien die in het gemeentehuis, Nia Domo, De Horst, Sint Petrus en Huize Padua staan.

U kunt uw inzending ook digitaal versturen via een formulier op: www.boekel.nl/nieuweburgemeester. U kunt tot 14 augustus a.s. reageren.

Op zoek naar een nieuwe burgemeester …