We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Open dag Infabriek Boekel

zaterdag 18 augustus 2018 door

Open dag Infabriek Boekel

Op zaterdag 1 september is er bij Infabriek aan de Tuinstraat 15 in Boekel een open dag voor alle belangstellenden die benieuwd zijn naar wat je er kan doen.

De open dag vindt plaats van 11.00- 15.00 uur. Het verzamelpand aan de Tuinstraat, genaamd Infabriek, heeft een mooie metamorfose ondergaan en toch ook juist voortgeborduurd op de oorsprong van dit pand door mooie constructies met metaal en glas, in een moderne en sfeervolle setting. Een creatieve geest.

Samen en met een creatieve geest hebben Jos en Anja van der Horst in het afgelopen jaar er een nieuwe bestemming aan gegeven waar ze op 1 september u mee willen laten kennismaken. En niet zonder enige trots en vol verwachting!

Er gingen interne verbouwingen aan vooraf om de ruimtes geschikt te maken. Daarnaast zijn ze heel blij met alle bedrijvigheid in het pand en alle mensen die op hun pad zijn gekomen. Mensen die graag op deze plek hun ondernemingen op het terrein van gezondheid in brede zin en leven in balans uit willen oefenen en die waarde hechten aan een daarbij passende sfeer.

De ondertitel van Infabriek is ‘brengt jou in beweging’. En dat kan in deze sfeervolle en mooi ingerichte omgeving op heel veel verschillende manieren. Elke week kun je op verschillende momenten meedoen met: Yoga, kinderyoga, mindfulness en fitness. Op afspraak coaching leefstijl, klankschalen, voetreflex en gezinstherapie.

Daarnaast is er ook plaats voor incidentele activiteiten en kunnen ruimtes incidenteel worden gehuurd. De wensen en mogelijkheden kunnen in een gesprek met Jos worden afgestemd.

Op de website www.infabriek.nl is verdere informatie te vinden. Ga een kijkje nemen! Dit kan ook samen met je kinderen, want er is een workshop kinderyoga! Bezoek deze ambiance en proef de sfeer! Kom kennismaken. Stel uw vragen en uit uw wensen.

Jos en Anja van der Horst, Josine van Zutven, Anja Geerts, Renate van Lankveld, Rianka Jansen, Lea van der Heijden, John Roelofs, Birgit Timmers-Kohlmann en Yvonne van der Heijden heten u van harte welkom!