We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Open dag Infabriek: ‘Kom in beweging en ervaar’

maandag 12 augustus 2019 door

Open dag Infabriek: ‘Kom in beweging en ervaar’

Op zondag 1 september is het weer zover, de deuren staan dan open bij de Infabriek aan de Tuinstraat in Boekel. Je kunt dan een kijkje nemen bij het nog altijd groeiende aantal bedrijven die in de Infabriek huizen.

In de Infabriek vind je bedrijven die zich o.a. richten op welzijn, gezondheid en bewustzijn. Van yoga tot fitness, van haptotherapie tot mindfulness, van gezins/ relatietherapie tot individuele coaching, van schoonheidsverzorging vanuit hormonaal perspectief tot diverse helende massagetechnieken. Je bent van 11.00 tot 15.00 uur van harte welkom om een kijkje te nemen, een praatje te maken of een workshop bij te wonen. Programma workshops 01-09-19 11.30 uur Mindfulness 12.30 uur Haptonomie 13.30 uur Mindfulness We zien je graag op deze dag zodat we je kunnen inspireren, verwonderen of in beweging kunnen brengen naar het volgende stapje op jouw pad.

Open dag Zondag 1 september 11.00 – 15.00 uur Tuinstraat 15, Boekel www.infabriek.nl