We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Openstelling Repair Café Boekel

dinsdag 5 oktober 2021 door

Openstelling Repair Café Boekel

De heropening van Repair Café Boekel op 21 september was een groot succes. Onze vrijwilligers hadden het druk met o.a. enkele airfryer’s, een grillplaat, CD speler, videorecorder, kapotte stoffen tas en een fiets. Niet alles was te maken maar, soms, wel met kunstige oplossingen weer op gang te brengen.

Het wordt steeds veiliger en toch vragen wij u nog steeds om bij klachten of als het, voor jou, niet veilig voelt niet te komen of een ander met jouw reparatie te sturen.

Repair Cafés zijn gratis toegankelijke bijeenkomsten die draaien om (samen) repareren. Op de locatie waar het Repair Café wordt gehouden, is gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren. Op kleding, meubels, elektrische apparaten, fietsen, speelgoed etc.

Ook zijn deskundige vrijwilligers aanwezig, met reparatiekennis en -vaardigheden op allerlei terreinen. Bezoekers nemen van thuis kapotte spullen mee. In het Repair Café gaan ze samen met deze deskundigen aan de slag. Zo valt er altijd wel wat te leren.

De kleine vergoeding van 5 euro komt ten goede van de aanschaf van soms specifiek gereedschap en reparatiematerialen.

De eerstvolgende openstelling van Repair Café Boekel is op dinsdag 19 oktober 2021 van 13.30 tot 16.00 uur in het St-Jangebouw aan het St.-Janplein 20.

Vrijwilligers Repair Café Boekel