We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Opnieuw vernielingen belevingspad bij Perekker

dinsdag 16 juni 2020 door

Opnieuw vernielingen belevingspad bij Perekker

Op dinsdagochtend 16 juni is, door een bezoeker van de Perekker melding gemaakt van vernieling aan een klimtoren langs de route. Deze toren is onderdeel van het nieuwe Natuurbelevingspad welke vanaf maart/april dit jaar in gebruik genomen is. Eind maart werd ook al een vergrootglas ontvreemd.

Bij controle van de klimtoren bleek inderdaad dat er enkele dikke touwen van de klimtoren zijn doorgesneden. Verder lagen er lege drankblikjes en nog meer afval.

Op maandagmiddag 15 juni zaten er op het bankje naast de klimtoren jongeren, waarvan één persoon met een ‘off the road’ brommer. Men zou graag in contact komen met deze groep. Wellicht dat zij iets gezien of gehoord hebben van de vernielingen.

Graag hiervoor contact opnemen met de politie in Boekel via het nummer 0900-8844 of meld je bij de receptie van het gemeentehuis, dan zullen zij zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.