We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

ANNULERING – ‘Olderwets høken’ op camping Boekels Ven

vrijdag 6 maart 2020 door

ANNULERING – ‘Olderwets høken’ op camping Boekels Ven

Het komt steeds, dichterbij, de tweede editie, van ‘Ouderwets høken’ op camping Boekels Ven.

Zaterdag 28 maart is het weer zover; het wordt weer een avond vol muziek met als hoofdact, de beste coverband van Nederland, de Normaal coverband. Met een gastoptreden van Wimken van Diene de basgitarist van de originele band Normaal.

In het voorprogramma staat de de regionale band ‘Blaftand’. In deze band spelen o.a. de mede-oprichters van de band, Bart Klaassen en Peter van Dommelen. Samen met Frans van Dommelen, van de vroegere boerenrock en huisband van de jaren 80 van ’t Stuupke ‘Simpel’. Met hun hit ‘Henk de stoep’. Ook zij zullen deze avond als speciale gast hun beste hits ten gehore brengen.

Oud Boekelse motorcrosser, Henk van Mierlo, wordt in het zonnetje gezet door diverse oud collega crossers. Ook burgemeester Pierre Bos zal van de partij zijn deze avond!

Kaarten zijn te koop voor € 12,50 bij Guitar King en Boekels Ven