We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Ouderwets høken op camping Boekels Ven

maandag 18 maart 2019 door

Ouderwets høken op camping Boekels Ven

Op zaterdag 30 maart organiseert Boekels Ven ‘ouderwets høken’ met de Kisjeskearls (coverband van Normaal) en in het voorprogramma Aplous, de Boekelse boeren rockband.

Volgens velen is er eigenlijk niet één Normaal-coverband die zich mag en kan vergelijken met Normaal. ‘Maar’ zoals Wimken van Diene, de basgitarist van Normaal, zelf zegt ‘Er is een band die toch wel een beetje in de voetsporen van Normaal mag treden en dat zijn toch wel de Kisjeskearls.’

De Kisjeskearls speelt op 30 maart veel oude Normaal nummers waarmee ze ‘back in time’ gaan. Daarnaast zal de boeren rockband uit Boekel, Aplous, eigen nummers in het voorprogramma komen spelen en weten zijn daarmee het publiek mee te trekken in hun repertoire.

Voor degene die hier graag bij willen zijn de kaartverkoop is bij Camping Boekels Ven (0492 321 941) en bij GuitarKing (0492 324 038).