We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

PaduaPop 2019

woensdag 15 mei 2019 door

PaduaPop 2019

PaduaPop is een kleinschalig festival in het park op Huize Padua in Boekel. Er komen toffe bands en artiesten optreden. Het festival vindt plaats op zondag 26 mei tussen 12.00 uur en 19.00 uur en de entree is gratis.

Naast live muziek is er ook een home made market, silent disco, zijn er leuke dingen voor de kids en is er een food corner. Alle ingrediënten dus voor een middag vertier voor het hele gezin en voor jong en oud.

Wie treden er op?

Skalala: Snel, strak en super dansbaar. Dat is de muziek van Skalala. Heerlijk meezingen met oude covers in een Ska-jas.

Dutch Roses: Met verrassende nummers met vier-stemmige zang nemen de Dutch Roses je mee terug naar de jaren 60, 70 en 80.

Cannonball Cletus: Met ongetemde energie brengt de band energieke feelgood rock. Tijd voor een feestje

Dilana: Je kent haar vast van haar deelname aan de Voice of Holland 2016. Een echte rockchick, die ondertussen al vier albums uitbracht en op menig podium de sterren van de hemel speelde!

Voltage: Ook Voltage geeft op 26 mei een spetterend optreden. Naast vette bluesrock speelt the good old fashioned rock band uit Brabant ook Southern Rock en Americana.

Back on track Joe Coverband: Met zijn karakteristieke, ruwe stemgeluid en typische houding neemt Peter van de Greef je samen met zijn band terug in de tijd.

Bekijk de website voor meer informatie en volg de Facebook-pagina.