We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Paul vd Biggelaar Lid in de Orde van Oranje Nassau

donderdag 26 april 2018 door

Paul vd Biggelaar Lid in de Orde van Oranje Nassau

Toen hij in 1986 lid werd van Carnavalsvereniging De Vliegenmeppers heeft hij mede de Burchtkapel (nu kapel M4) opgericht, de “huis” muziekkapel van de Vliegenmeppers.

Sinds 1999 is hij bestuurslid van CV de Vliegenmeppers en de laatste 12 jaar vervuld hij binnen het bestuur de functie van secretaris. In de afgelopen 31 jaren heeft hij ontzettend veel betekend voor de vereniging en heeft diverse activiteiten mede georganiseerd en geregeld. Zo is hij medeorganisator van het Minimeppersbal voor de allerkleinste carnavalsvierders, het ouderenbal, het KansPlusbal voor mensen met een beperking en het regelen van alle recepties. Maar ook het organiseren van activiteiten voor het genereren van inkomsten voor de clubkas zoals de kerstboomverbranding, oliebollen bakken op oudejaarsdag en Beach Soccer. Ook bij het evenement Podiumpop was hij betrokken bij de organisatie.

In 1986 heeft hij mede de Burgtkapel (Nu kapel M4) opgericht en is de penningmeester voor de muziekkapel M4. Naast zijn taken als penningmeester is hij ook zeer actief met het regelen van allerlei activiteiten ten behoeve van de vereniging . Hij is de grote “link” naar Carnavalsvereniging De Vliegenmeppers. Hij regelt alles m.b.t. de repetitieruimte en zorgt voor het mailverkeer. Hij is de contactpersoon voor alle activiteiten waaraan door M4 wordt deelgenomen.

Naast zijn enorme inzet voor en betrokkenheid bij De Vliegenmeppers en M4 is hij sinds het seizoen 1999-2000 bestuurslid/penningmeester van zaalvoetbalvereniging WAC.
Hij woont de bestuurs- en ledenvergaderingen en ook de scheidsrechters-vergadering bij en is aanwezig bij de wedstrijdavonden.