We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Peelpop wederom groots muziekfeest

donderdag 1 maart 2018 door

Peelpop wederom groots muziekfeest

De tiende editie van Peelpop 24 februari jl. bezat weer alle ingrediënten voor een super geslaagde avond met 8 zeer goede tribute bands.

Het was smullen voor de muziekliefhebbers die massaal naar een uitverkochte manege Rutger van Herpen in Boekel trokken. Peelpop begon met Red Hot Chilinators, de rockarea liep al goed vol en al meteen vanaf het begin bracht deze band met hun verrassende act de sfeer er goed in. Vette klassiekers van the Creedence Clearwater Revival knalde daarna uit de speakers van de swing area op een energieke manier gebracht door Calahan Clearwater.

Met covers van Queens of the stone age bracht Songs for the Deaf de stemming er steeds beter in en stond de rockarea helemaal vol. Rivals bracht een ode aan de helden van Kensington waarna de rock area op zijn kop werd gezet door Motorheads met een prachtige show vol met Motorhead.

Hotlegs schotelde een geweldige show voor vol met de grootste hits van Tina Turner. Afsluiter in de rockarea was Guns N Roses Experience en deze band toverde met een super gespeelde set de tent om in een swingende massa.

Supertrap had dit jaar de eer Peelpop af te stuiten en stelde het publiek allerminst teleur. Zoals deze topmuzikanten het repertoire van Supertramp brengen met hun uitstraling en zeer lijkende muziek een waardige afsluiter van Peelpop.

De organisatie kan terug kijken naar een wederom geslaagde editie met een uitstekende sfeer, geweldig publiek, hard werkende vrijwilligers en kwalitatief zeer goede bands. Dus tot zaterdag 16 maart 2019!