We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Peuterspeelzaal Klein Geluk opent deuren bij Gasthoeve de Zijp

donderdag 9 mei 2019 door

Peuterspeelzaal Klein Geluk opent deuren bij Gasthoeve de Zijp

De vlag mag uit en het nieuws de wereld in: Peuterspeelzaal Klein Geluk is ook in Boekel gestart! Vanaf 7 mei zijn de deuren van hun tweede locatie in Gasthoeve de Zijp aan de Zijp 2D in Boekel geopend!

Een prachtige plek waar samen met peuters op zoek kan worden gegaan naar “Klein Geluk”: een veertje, een regenplas, een lach, paardjes, een vertrouwd gezicht, vriendjes, een grapje, een traan, een kip, een liedje, een berg zand, een belevenis …

Een plek waarop veiligheid, aandacht, fantasie en onbevangen mogen ontdekken in een natuurlijke omgeving voorop staan.
Klein Geluk is een kleinschalige peuterspeelzaal die qua visie aansluit bij Gasthoeve de Zijp. Ze zien de nabijheid van peuters en gasten van de Gasthoeve als een enorme meerwaarde. Het delen van een gebouw en tuin zorgt ervoor dat jong en oud elkaar spontaan kunnen ontmoeten, maar geeft ook de mogelijkheid om gezamenlijke activiteiten te ondernemen.

Klein Geluk is elke dinsdag-, donderdag- en vrijdagochtend geopend van 8.45 uur tot 11.45 uur, er zijn op dit moment nog plekjes vrij.

Inschrijven kan via de website en je vindt er ook alle informatie.