We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Porte de Provence wordt Montimar

maandag 21 januari 2019 door

Porte de Provence wordt Montimar

Restaurant Porte de Provence wordt met ingang van april 2019 Montimar. Het is de vijfde vestiging van het Montimar-concept, wat een dochteronderneming is van Porte de Provence. Montimar is gevestigd in Rosmalen, Veghel, Oss, Boxtel en straks dus ook in Boekel.

Met de naamswijziging blijft wel hetzelfde team werkzaam op de huidige vertrouwde plek. Eigenaren Jan en Mariska Megens gaven het idee samen met compagnon Rik Tiebosch vorm. Het concept van het restaurant ondergaat wel een transformatie. Montimar is een Mediterraans georiënteerd restaurant wat betaalbaar en goed is. Dankzij de boerenhoeve uit de 17 de eeuw herbergt dit bijzondere gebouw een fantastische ambiance voor een geweldige culinaire avond. De boerderij heeft zijn bijzondere oude elementen weten te behouden welke een perfect contrast vormen met de stoere landelijke stijl van het interieur. Reserveren voor Montimar kan via de website.

In verband met de overgang is het restaurant van 25 februari tot en met 31 maart gesloten. Dinerbonnen van Porte de Provence blijven ook bij Montimar Boekel geldig.