We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Prijsuitreiking ‘Boekels Mooiste’ Eeterij Stoer

dinsdag 15 december 2020 door

Prijsuitreiking ‘Boekels Mooiste’ Eeterij Stoer

Op zondag 13 december heeft één van de prijswinnaars, Daniëlle Nabuurs, haar prijs opgehaald bij Eeterij Stoer.

Daniëlle heeft met onderstaande foto een lunch/diner bon gewonnen. Ze heeft deze direct verzilverd voor een borrelbox. Meer informatie is te lezen onder de foto ..

Eeterij Stoer – het lekkerste plekje van Boekel!
Unieke locatie voor een heerlijke lunch, diner of gezellige evenementen. Midden in de bossen met prachtige uitkijk over de manege.
Vanwege de lockdown kun je op dit alleen maaltijden afhalen. Eeterij Stoer biedt een thuismenu, samengesteld met alle favorieten die je van ze gewend bent.

Daarnaast bieden ze lekkere lunch- en borrelboxen, om jouw middag of avond met je gezin of vrienden compleet te maken!
De lunchbox bestaat uit zoete en hartige lekkernijen en de borrelbox uit verschillende kaasjes, charcuterie, verschillende tapas en meer.
Beide zijn échte eyecatchers en super makkelijk uit de box te schuiven. Het staat dus in een handomdraai op tafel! Daniëlle heeft de prijs al direct verzilverd voor een borrelbox.

Meer informatie is op de website te vinden.

Eeterij Stoer is open voor afhalen van het thuismenu van vrijdag t/m zondag van 17.00 – 19.00 uur. De boxen kun je één dag van tevoren bestellen waarbij er een afhaaltijd wordt afgesproken.

Uitzondering op de openingstijden:
– 25, 26 en 27 december gesloten
– 1 januari gesloten

Eeterij Stoer kan niet wachten om al haar gasten weer bij het restaurant te verwelkomen! Voor nu hele fijne feestdagen gewenst en blijf gezond!