We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Prins Hans d’n urste en adjudant Damon C.S. de Knöllekes

zaterdag 25 januari 2020 door

Prins Hans d’n urste en adjudant Damon C.S. de Knöllekes

Op zaterdagavond rond de klok van 22.11 uur is de nieuwe prins en adjudant van C.S. de Knöllekes bekend gemaakt, prins Hans d’n Urste en zijn persoonlijke adjudant Damon!

De onthulling van Hans van der Burgt en Damon van der Zanden vond plaats tijdens het druk bezochte en gezellige prinsenbal in bomvol Nia Domo.

Prins Hans d’n Urste (25) is al vele jaren samen met zijn Dide en woont op De Essen in Boekel. Als echte Boekelaar is hij met zijn vrienden van F.C. Taba bij veel Boekelse activiteiten van de partij. En natuurlijk carnaval. Zowel in Nia Domo, bij café t Menneke als de optocht kijken bij ‘cv ‘t natte bankje.

Hij studeert nog aan de HAS Hogeschool en werkt daarnaast bij Edwin Melis Tuintechniek. Hij is lid van harmonie EMM en is daar de enige mannelijke klarinettist. In zijn jonge jaren heeft hij bij Boekel Sport gevoetbald.

Prinsenreceptie
Iedereen kan de nieuwe prins, zijn adjudant en hun dames feliciteren tijdens de prinsenreceptie op zondag 2 februari van 11.00 tot 18.00 uur in partycentrum Nia Domo.