We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Programma Hippisch Event Boekel compleet

maandag 27 augustus 2018 door

Met het vastleggen van de Hackney-demonstratie door Freek Meulenmeesters heeft het bestuur van de Rutger van Herpenruiters het programma voor het Hippisch Event Boekel op zaterdag 1 en zondag 2 september volledig rond. Vorige week konden zij al aankondigen dat Europees Kampioene bij de Young Riders, Esmée Donkers op 1 september een kür op muziek zou komen demonstreren. Nu is voor zondag 2 september dus ook voorzien in een mooi omlijsting van het wedstrijdprogramma. Met de familie Meulenmeesters haalt de vereniging een oude bekende in huis, want zij waren in het verleden altijd enthousiast betrokken bij de organisatie van het toenmalige tuigpaardenconcours.

Nu de vereniging sinds vorig jaar heeft besloten in plaats daarvan een eigen dressuurwedstrijd te organiseren, is Freek maar al te graag bereid nog een keer voor het voetlicht te treden, samen met het eigen fokproduct, de 7-jarige Millymasters Filly.  Deze merrie kroonde zich bij de afgelopen keuring tot runner up bij de Nederlandse Kampioenschappen, waaraan Freek samen met zijn pas 12-jarige dochter Jelke (zie foto) heeft deelgenomen. Ook wie niet thuis is in de paardensport, zal kunnen genieten van de bijzondere stijl die de Hackneys doorgaans hebben. De hoog geheven en uitgestrekte voorbenen zorgen voor een spectaculair plaatje en Freek zal met meer dan 20 jaar ervaring in deze discipline, de toeschouwers ongetwijfeld weten te vermaken met een mooie show.

Details over het programma van het Hippisch Event Boekel vindt u hier.

Programma Hippisch Event Boekel compleet