We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Puur Mieke schittert met bronzen Shopping Award, voor 7e jaar op rij

zaterdag 30 maart 2024 door

Puur Mieke schittert met bronzen Shopping Award, voor 7e jaar op rij


Puur Mieke, gevestigd in het sfeervolle Brabantse Boekel, heeft opnieuw de hoogste eer behaald door voor de 7e opeenvolgende keer een prestigieuze Shopping Award te winnen voor beste webwinkel in de categorie eten.

Deze buitengewone prestatie werd bekendgemaakt tijdens de recente uitreiking van de Shopping Awards in Huis ter Duijn te Noordwijk. Het is een eerbetoon aan Puur Mieke’s voortdurende toewijding aan hoge kwaliteit en haar positie als een van de toonaangevende webwinkels in Nederland op het gebied van pure producten.

Puur Mieke, opgericht door de gepassioneerde onderneemster Mieke Hendriks, blijft een ware pionier op het gebied van eerlijke en betrouwbare adviezen in het gebruik van pure producten. Met een assortiment dat persoonlijk is samengesteld en zorgvuldig gecontroleerd door Mieke zelf, biedt Puur Mieke een scala aan producten die vrij zijn van gluten, lactose, soja, gist, GMO’s en BPA. Bovendien zijn alle producten vrij van geraffineerde suikers en schadelijke E-nummers, en waar mogelijk biologisch.

Naast voedingsmiddelen en supplementen, biedt Puur Mieke ook een uitgebreid assortiment aan verzorgingsproducten, gebruiksartikelen en boeken. De webshop wordt verrijkt met waardevolle informatie en gezonde recepten via Mieke’s blog, waarmee ze haar missie versterkt om een gezonde levensstijl te bevorderen.

Wat Puur Mieke extra bijzonder maakt, is hun toewijding aan milieuvriendelijkheid. Elke bestelling wordt plasticvrij en op duurzame wijze verpakt, met gerecycled papier en plasticvrije ECOtape, wat bijdraagt aan een schonere planeet.

Mieke Hendriks, de drijvende kracht achter Puur Mieke, begon haar reis vanuit haar eigen tuinhuisje. Nu, met een bloeiend team van zestien medewerkers, blijft zij gedreven door haar passie voor gezondheid en klanttevredenheid. Haar persoonlijke toewijding aan elke klant blijft onverminderd, met handgeschreven kaartjes en informatieve magazines die worden toegevoegd aan elke bestelling.

“Voor ons staat klantenservice altijd op de eerste plaats,” zegt Mieke. “We willen niet alleen een webwinkel zijn, maar een platform waar mensen op kunnen vertrouwen voor gezonde keuzes en uitstekende service. Deze 7e opeenvolgende winst van een Shopping Award is een erkenning van ons voortdurende streven naar uitmuntendheid en we zijn vastbesloten om onze positie als dé gezonde bol.com van Nederland verder te versterken.”