We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Pyjamafeest bibliotheek

donderdag 10 januari 2019 door

Pyjamafeest bibliotheek

Bibliotheek De Lage Beemden bruist tijdens De Nationale Voorleesdagen 2019. Deze dagen zijn bedoeld om het voorlezen te stimuleren. Daarom vinden er van woensdag 23 januari tot en met zaterdag 2 februari sprankelende activiteiten plaats in alle vestigingen van Bibliotheek De Lage Beemden.

Pyjamafeest
Voorlezen is goed voor de taalontwikkeling van jonge kinderen. Daarom organiseren we een leuk pyjamafeest voor peuters en kleuters en hun ouders. Kom in je pyjama en met je knuffel naar de bibliotheek en stap in de wereld van de kat Harry. Harry is de hoofdpersoon uit Een huis voor Harry, het Prentenboek van het Jaar dat werd geschreven door Leo Timmers. De kinderen horen hoe Harry verdwaalt maar dankzij zijn vrienden toch zijn huis weer terugvindt. Ze zoeken uit waar welk dier eigenlijk woont. Ze zingen samen een liedje en dansen zelf als de dieren uit het boek. Het pyjamafeest vindt plaats op woensdag 23 januari van 18.00 tot 18.45 uur. De toegang is gratis. Voor alle kinderen van 0 – 6 jaar die tijdens de Nationale Voorleesdagen lid worden van de bibliotheek ligt een kleine verrassing klaar (zolang de voorraad strekt).