We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Rabo Clubsupport voor Stichting D’n Eik Boekel

maandag 21 september 2020 door

Stem op Stichting D’n Eik Boekel bij de Rabo Clubsupport campagne!

Het is voor Stichting D’n Eik Boekel belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Met de opbrengst van uw stem willen wij graag in het Educatieve Natuur Centrum de Perekker, de bovenverdieping op gaan knappen.

Uit eigen middelen hebben we de benedenverdieping al flink onder handen genomen en voor de bovenverdieping kunnen wij een flinke bijdrage goed gebruiken.

Vraag aan alle leden van de Rabobank Uden-Veghel
Het zou fantastisch zijn als u en uw familie en vrienden een bijdrage willen leveren aan het verwezenlijken van ons doel door uw stem aan ons te geven tijdens Rabobank Clubsupport.

Uw stem is geld waard!
Leden van Rabobank Uden-Veghel mogen van maandag 5 oktober t/m met zondag 25 oktober 2020 vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Iedere stem is geld waard! Dus hoe meer stemmen er op onze stichting uitgebracht worden, hoe hoger de extra inkomsten zijn.

Kijk voor meer informatie op www.rabobank.nl/clubsupport

Hartelijk dank, namens stichting d’n Eik.

Rabo Clubsupport voor Stichting D’n Eik Boekel