We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Rabobank Clubkas Campagne

donderdag 27 september 2018 door

Rabobank Clubkas Campagne

Lid van Rabobank Uden Veghel? Breng dan uw stem uit en steun VrouwenActief!

VrouwenActief Boekel is een vrouwenvereniging met meer dan 100 leden. VrouwenActief staat voor een vereniging die actief is en bij de tijd.

Voor en door vrouwen. Een vereniging waar van alles georganiseerd wordt voor haar leden. Ons doel is om voor al onze leden een programma te maken met o.a. informatieve thema-avonden, cursussen, excursies, creatieve workshops en ontspanning wat zeker niet mag ontbreken in deze drukke tijd.

Wie kunnen er stemmen? Leden van de bank ontvangen per post een persoonlijke stemcode waarmee ze kunnen stemmen. Van maandag 01 oktober t/m vrijdag 19 oktober kunt u op www.clubkascampagne.nl/udenveghel uw stem uitbrengen op uw favoriete verenigingen.

Ieder lid ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging mogen worden uitgebracht. Alvast hartelijk dank voor uw steun aan het lokale verenigingsleven.

Met vriendelijke groet, VrouwenActief.