We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Rave Rush Festival

maandag 18 maart 2024 door

Rave Rush Festival

Op vrijdag 5 april organiseert Smullen Boekel de eerste editie van Rave Rush Festival. Een nieuw festival dat onderdeel is van Smullen At The Park.

Rave Rush richt zich op de hardere stijlen muziek. Daarom is gekozen om dit apart te vermelden onder de noemer Rave Rush Festival. De verwachting is dat met dit festival ook veel buitenlandse bezoekers naar Boekel gaan komen. Het idee hierachter is dat tijdens Smullen At The Park voor iedere doelgroep en leeftijd iets te beleven is in het weekend van 5 t/m 7 april 2024.

Smullen At The Park

Smullen At The Park vindt dit jaar voor het eerst plaats buiten de Boekelse kermis op zaterdag 6 en zondag 7 april 2024 . De organisatie Smullen Boekel streeft ernaar om een totaalconcept neer te zetten voor jong en oud. Het idee is om dit jaar in april een nog mooier festival neer te zetten op evenemententerrein de Waterval. Zo komt er een extra podium bij, waardoor nog breder programma neergezet wordt voor het publiek.