We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Rayon kampioenschap en veldwedstrijd Doele Willem III

maandag 13 mei 2019 door

Rayon kampioenschap en veldwedstrijd Doele Willem III

Afgelopen weekend hebben de schutters van Doele Willem III uit Boekel het druk gehad. Zowel de Rayon kampioenschappen als het veldschieten vonden in dit weekend plaats.

Op zaterdag zijn in het clubgebouw de Rayon kampioenschappen verschoten. Hierbij deden ook twee teams van Doele Willem III mee, een thuis wedstrijd dus.

Het eerste team werd in de ere-klasse Rayon kampioen en heeft zich hiermee verzekerd voor deelname aan het Nederlandse kampioenschap. Het tweede team greep naast de titel en werd 2e in de A-klasse. Of de resultaten voldoende zijn voor deelname aan het Nederlandse kampioenschap is nog even afwachten op de resultaten in de andere rayons.

In hetzelfde weekend organiseerde Doele Willem III voor de 2e keer hun veldwedstrijd op het motorcrossterrein van MC Boekel. Dit jaar waren er meer schutters dan vorig jaar. Er werd in circa 10 verschillende categorieën geschoten, en dat zijn niet alleen de Hi-tech bogen maar ook de long-bow en bare-bow is in opkomst bij het veldschieten. Net als het weer was de sfeer zeer goed en heeft iedereen genoten van de handboogsport.

Dankzij de inzet van vele vrijwilligers is het Doele Willem III gelukt om twee wedstrijden tegelijk te organiseren en men kijkt terug op een sportief weekend.