We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Repair café

maandag 20 januari 2020 door

Repair café

Iedere derde dinsdag van de maand opent het Repair Café Boekel haar deuren. Aanstaande dinsdag 21 januari van 14:00 u tot 16:00 u kunt u terecht om uw defecte spullen zoals kleding, fietsen en klein huishoudelijke apparaten te laten repareren.

Het Repair Café Boekel is gevestigd in het Sint Jangebouw, Sint Janplein 20 te Boekel.

Hoe gaat het in zijn werk?
U komt met uw kapotte spullen naar het Repair Café en we gaan voor u aan de slag om dit te repareren. Het is niet de bedoeling dat u de kapotte spullen bij ons achterlaat, u kunt meekijken hoe het hersteld wordt, wellicht kunt u bij een volgende defect het dan zelf herstellen.
Onze gastvrouwen zorgen dat er tegen een kleine vergoeding koffie en thee beschikbaar is zodat het nuttige met het aangename gecombineerd kan worden.

Als vergoeding vragen we een vrijwillige gift van 5 euro, hiermee kunnen we gereedschappen en benodigdheden voor het Repair Café aanschaffen. Mochten er nieuwe onderdelen nodig zijn voor de reparatie dan dienen die door u aangeschaft te worden. Indien uw kapot voorwerp niet gerepareerd kan worden krijgt u dat weer mee, u bent zelf verantwoordelijk dit op een nette manier af te voeren.

Mocht u meer informatie willen over Repair Café Boekel stuur dan een email naar repaircafeboekel@gmail.com of loop op 21 januari even binnen.

Graag tot ziens!

De Vrijwilligers van Repair Café Boekel.