We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Repair Café Boekel is gestart!

maandag 25 november 2019 door

Repair Café Boekel is gestart!

Op dinsdag 19 november is het Repair Café Boekel geopend en er zijn die dag al diverse reparaties met succes uitgevoerd.

Na een korte inleiding van een van de vrijwilligers van het Repair Café Boekel heeft Wethouder Marius Tielemans het Repair Café officieel geopend. Hierbij repareerde Marius de aansluitsnoer van de radio, waardoor het Repair Café voorzien werd van de nodige muzikale arbeidsvitaminen.

In de ochtend hadden Martha en Ad op de wekelijkse markt nog de start van het Repair Café onder de aandacht gebracht wat zijn vruchten bleek af te werpen.

De eerste middag was er volop belangstelling en er werden ook allerlei spullen ter reparatie aangeboden. Van alle aangeboden reparaties kon ruim 50 % succesvol hersteld worden. Dus voldoening voor de reparateurs en voor diegene die nu langer plezier hebben van zijn/haar spulletjes. Tevens ook goed voor het milieu, want er wordt minder weggegooid.

Voorlopig is het Repair Café Boekel iedere 3e dinsdag middag van de maand geopend van 14:00 uur tot 16:00 uur in het Sint Jan-gebouw aan het Sint Janplein 20 te Boekel.

Dus graag tot 17 december, dan staan onze enthousiaste vrijwilligers voor het herstellen van kleding, fietsen en klein huishoudelijke apparaten weer voor u klaar !

Mocht u meer informatie willen over Repair Café Boekel stuur dan een email naar repaircafeboekel@gmail.com of loop gewoon op 17 december even binnen.

Graag tot ziens!

De Vrijwilligers van Repair Cafe Boekel.