We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Repair Café Boekel start weer op

zaterdag 5 september 2020 door

Repair Café Boekel start weer op

Noodgedwongen hebben wij in maart het Repair Café Boekel moeten sluiten vanwege de corona uitbraak. Juist op het moment dat wij er allemaal van overtuigd waren dat het een prima initiatief is en we op wilden schalen naar twee openingen per maand.

Hoewel het virus nog steeds niet weg is zien we toch mogelijkheden om weer van start te gaan met het Repair Café Boekel. Dankzij de medewerking van de overige verenigingen, welke ook in het Sint Jan gebouw gevestigd zijn, kunnen we gebruik maken van meerdere lokalen zodat we de 1,5 meter regel goed kunnen handhaven. Tevens breiden we de openingstijd met 1 uur uit zodat we activiteiten meer kunnen spreiden over de middag. Hoewel het er iets minder gezellig eruit zal zien denken we op een veilige manier de reparatie service weer te kunnen bieden.

Op dinsdag 15 september openen we onze deuren weer van 13:30 uur tot 16:30 uur en kunt u terecht om uw defecte spullen zoals kleding, fietsen en klein huishoudelijke apparaten te laten repareren.

Het Repair Cafe Boekel is gevestigd in het Sint Jan gebouw, Sint Janplein 20 te Boekel.

Hoe gaat het in zijn werk?
U komt met uw kapotte spullen naar het Repair Café en we gaan voor u aan de slag om dit te repareren. Het is niet de bedoeling dat u de kapotte spullen bij ons achterlaat, u kunt meekijken hoe het hersteld wordt, wellicht kunt u bij een volgend defect het dan zelf herstellen.

Onze gastvrouwen zorgen dat er tegen een kleine vergoeding koffie en thee beschikbaar is zodat het  nuttige met het aangename gecombineerd kan worden.

Als vergoeding vragen we een vrijwillige gift van 5 euro, hiermee kunnen we gereedschappen en benodigdheden voor het Repair Café aanschaffen. Mochten er nieuwe onderdelen nodig zijn voor de reparatie dan dienen die door u aangeschaft te worden.

Indien uw kapot voorwerp niet gerepareerd kan worden krijgt u dat weer mee, u bent zelf verantwoordelijk dit op een nette manier af te voeren.

Mocht u meer informatie willen over Repair Cafe Boekel stuur dan een email naar repaircafeboekel@gmail.com of loop gewoon op 15 september even binnen.

Graag tot ziens!

De Vrijwilligers van Repair Cafe Boekel