We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Repair Café Boekel timmert aan de weg

zondag 31 maart 2024 door

Repair Café Boekel timmert aan de weg

In de komende tijd zal het Repair Café Boekel zichzelf steeds meer in de kijker spelen. Niet alleen onze layout wordt aangepast maar ook is intussen onze status veranderd. Het Repair Café Boekel is inmiddels een stichting met een eigen bestuur met de daarbij behorende rechten en plichten. Onze Facebookpagina geeft u nu ook informatie over onze rechtspositie.

Onze belangrijkste bezigheid is spullen een tweede kans geven om te voorkomen dat zij vervangen moeten worden worden en op de afvalberg belanden. Tevens willen mensen bewust maken dat reparatie ook een optie kan zijn.

Op 20 maart was het weer gezellig druk bij ons Repair Café. Een keur aan apparaten, een fiets en kleding werd ter reparatie aangeboden. Het merendeel is ook weer succesvol afgerond.

Onze volgende openstelling is op: Dinsdagmiddag 2 april 2024 van 13.30 tot 16.00 uur.

Het Repair Café Boekel zit in de aula van verenigingsgebouw St-Jan; St.-Janplein 20 in Boekel.

Via het Weekblad voor Boekel en Venhorst, InBoekel en via onze  Facebookpagina: Repair Café Boekel, zullen wij maandelijks de data  aangeven. Voor vragen en informatie kunt u ook terecht op repaircafeboekel@gmail.com. Kijk ook eens op www.repaircafe.org

Repair Cafés zijn gratis toegankelijke bijeenkomsten die draaien om (samen) repareren. Op de locatie waar het Repair Café wordt gehouden, is gereedschap en zijn materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren op kleding, meubels, elektrische apparaten, fietsen, speelgoed etc. Er zijn deskundige vrijwilligers aanwezig, met reparatiekennis en – vaardigheden op allerlei terreinen. Bezoekers nemen van thuis kapotte spullen mee. In het Repair Café gaan ze samen met deze deskundigen aan de slag. Zo valt er altijd wel wat te leren. Uw kleine vergoeding van 5 euro komt ten goede van de aanschaf van specifiek gereedschap en reparatiematerialen.

Vrijwilligers Repair Café Boekel