We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Ritjes in Boekel is live!

dinsdag 29 september 2020 door

Ritjes in Boekel is live!

Stel, je woont in Boekel, Venhorst of Huize Padua en je wilt ergens heen of je hebt een afspraak, maar je hebt geen auto tot je beschikking, je hebt geen rijbewijs, je fiets is niet in orde, de afstand is te groot voor de fiets of er is een andere reden… de tijdschema’s van het openbaar vervoer worden steeds meer beperkt en het wordt vaker een uitdaging om (op tijd) op je bestemming te komen: dan hebben we goed nieuws voor je! Tegen een kleine vergoeding kan iemand uit Boekel, Venhorst of Huize Padua jou brengen. En dat allemaal via de inBoekel app.

De app van inBoekel is onlangs uitgebreid met het onderdeel ‘Ritjes’. Dit is een toevoeging aan de bestaande app van inBoekel*.  Een sociale toevoeging, waarmee je in contact komt met inwoners uit Boekel, Venhorst en Huize Padua; samen vormen we een netwerk van chauffeurs en ritjes. Vraag en aanbod komt hier samen waardoor we elkaar kunnen helpen om op je bestemming te komen of mensen te helpen daar te komen.

Aanmelden als chauffeur
‘Ritjes’ is bedoeld voor iedereen. Je kunt je aanmelden als rijder door jezelf te registreren. Diverse gegevens worden gevraagd, zodat het op de meest veilige manier wordt uitgevoerd en je bekend bent als chauffeur en herkenbaar voor degene die je vervoert.

Een ritje aanvragen
Als aanvrager van vervoer vraag je eenvoudig een ritje aan en geef je aan om welke datum, tijd en locatie het gaat. Als een rijder aangeeft te willen rijden, ontvangt de ritaanvrager hier bericht over en zo wordt het contact verder gelegd.

Hoe meer mensen zich aanmelden hoe groter de kans dat je ritje kan worden gerealiseerd en hoe meer mensen er geholpen kunnen worden tegen zachte (kost)prijzen). In verband met het corona-virus vragen wij iedereen (rijders en passagiers) om, tot nader orde, een mondkapje te dragen tijdens het vervoer.

*Heb je de app al en zie je ‘Ritjes’ nog niet in het menu staan? Update dan de app via de AppStore of Playstore. Download daar de laatste versie en maak gebruik van ‘Ritjes’.