We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Rode rozen voor Diny Welten

woensdag 7 februari 2018 door

Rode rozen voor Diny Welten

Na een schitterende lofzang door de Hofzangers kreeg Diny Welten tijdens de Pronkzitting van de Knöllekes de 24 rozen overhandigd.

Wat heeft Diny zoal allemaal gedaan? Een kleine opsomming: lid van de ouderraad van Mariagaarde, werkgroep Communie en Vormsel, 9 jaar bestuurslid KVO, 25 jaar geleden de Avondwake groep mee opgestart en jaren meegedraaid, als afgevaardigde van de Avondwakegroep neemt zij deel in de parochievergadering, aantal jaren ouderenadviseur, lid van het Platform voor Gehandicapten dat onlangs is opgeheven, bestuurslid Agatha Gilde, o.a. kledingcommissie, vanuit de parochie medeorganisator van de Lourdes reis, onlangs in oktober, het nieuwe vaandel geborduurd, ze is reserve-koster, met Kerstmis en Pasen “koffie-met iets-lekkers-cateraar” voor de bloemenversiergroep van de kerk, regelen van toezicht in de tijd dat de kerststal bewonderd kan worden, rondbrengen Boekels Weekblad in de nieuwe wijk Berghoeve en het bezoeken van mensen die alleen zijn.

Kortom, zoveel zaken waardoor de 24 rozen meer dan op de juiste plek terecht komen. Diny dank voor jouw inzet en geniet van de waardering en de mooie bos rozen!