We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Sámen aan de slag voor moederdag

donderdag 23 mei 2019 door

Sámen aan de slag voor moederdag

Dit is een ingezonden stuk van KC Octopus

Met relatie in je visie moet je vooral dingen sámen doen. Hoe mooi is het dan om op een doordeweekse dinsdag van 18.00 tot 19.00 uur een hele aula vol kinderen en papa’s – of soms een opa – van de groepen drie te zien, die met elkaar iets moois knutselen voor moederdag?

Met een ‘goede smoes’ waren ze thuis vertrokken, want de mama’s mochten natuurlijk niet weten dat ze in het geheim naar het kindcentrum toe gingen die avond. ‘We zijn samen een stukje fietsen hebben we tegen mama gezegd,’ zo vertelt een knutselende papa tegen mij. ‘Toevallig met de héle buurt tegelijk!’ grap ik naar hem terug. De sfeer is prachtig. Trotse kinderen, die hard werken aan een mooi cadeau voor mama en vrolijke vaders die genieten van dit moment met hun kind. Maar ook elkaar treffen en bij buurten. De juffen en de stagiaire zorgen ondertussen voor koffie, thee, ranja en iets lekkers om er een heerlijke activiteit van te maken.

Tegen zeven uur wordt alles keurig ingepakt, voorzien van een lieve boodschap en gaan de vaders met hun kroost naar huis toe. Door het raam zie ik een heerlijke high-five; papa en zoonlief hebben de klus samen geklaard. Het ‘fietsrondje’ zit er op en ze kunnen naar huis toe. De juffen ruimen de boel op en genieten na van dit moment. Deze geslaagde activiteit zal zeker zorgen voor een geslaagde moederdag in Boekel. Eentje die sámen tot stand is gekomen op Kindcentrum Octopus.