We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Scouting Boekel: verkenners en gidsen op avontuur

dinsdag 16 april 2024 door

Scouting Boekel: verkenners en gidsen op avontuur

In het weekend van 13 en 14 april gingen verkenners en gidsen op avontuur tijdens de ‘Maaslandhike’. Tien verschillende duo’s en trio’s begonnen vol enthousiasme aan de tocht, gebruikmakend van diverse tochttechnieken zoals streepjes tocht, situatieschets tocht, kralenkettingtocht en bolletje-pijltjetocht om hun bestemming te bereiken. Onderweg stonden allerlei leuke activiteiten op het programma, van buikschuiven over touwen boven water tot vlotvaren, snoephappen en zaklopen.

Eenmaal op de bivak in Vierlingsbeek aangekomen, werd er hard gewerkt om hun frietbuiltentjes op te zetten en genoten ze van een zelfgemaakte maaltijd rond het kampvuur. Na het delen van verhalen over hun avonturen van de dag, doken ze op tijd hun slaapzakken in, want op zondag wachtte hen de nieuwe etappe van de hike.