We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Scoutwalk – herfstwandeling 25 km

donderdag 14 oktober 2021 door

Scoutwalk – herfstwandeling 25 km

Nadat vorig jaar de 44e scoutwalk helaas werd geannuleerd, organiseert Scouting Boekel deze herfst weer een scoutwalk! De 44e editie is op zondag 17 oktober.

De scoutwalk is een herfstwandeling van 25 kilometer door de omgeving van Boekel, die drukke wegen zoveel mogelijk mijdt. Ieder jaar nemen zo’n 250 wandelaars deel aan de scoutwalk. Ook u bent van harte welkom om de scoutwalk te wandelen en te genieten van de mooiste plekjes in en rondom Boekel.

Er kan gestart worden tussen 9.30 en 10.30 uur in blokhut D’n Perekker aan de Mezenlaan 20 te Boekel. Het inschrijfgeld bedraagt 4,50 euro, alle versnaperingen onderweg zijn daarbij inbegrepen. De scoutwalk bevat tien stempelposten. In noodgevallen is het mogelijk om op post 4 (10 kilometer) of post 6 (15 kilometer) te stoppen, u wordt dan terug naar de blokhut gebracht. Finishen in de blokhut is mogelijk tot 17.00 uur.

Sponsoring
Ook de jeugdleden van Scouting Boekel zullen deelnemen aan de scoutwalk en de nodige kilometers bij elkaar wandelen. Hiervoor gaan ze komende weken langs de deuren in Boekel en Venhorst op zoek naar sponsors. U kunt ze per gewandelde kilometer of met een vast bedrag sponsoren. In de week na de scoutwalk komen de leden het bij elkaar gewandelde bedrag bij u ophalen. Voor de leden met de hoogst opgehaalde sponsorbedragen zijn er leuke prijzen en de speltak met gemiddeld het hoogste sponsorbedrag wint de speltaksnoepzak. Met uw sponsoring steunt u Scouting Boekel, uw bijdrage zal onder andere gebruikt worden voor extra activiteiten en de aanschaf van nieuwe spelmaterialen, tenten, pionierhout en touw.

Alvast bedankt voor uw medewerking en graag tot ziens op zondag 17 oktober! Info: www.scoutingboekel.nl of Teun van de Hei, 06-13462228.