We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Sharon: “Duurzaam investeren voor de toekomst en voor nu, alaaf!”

donderdag 24 februari 2022 door

Sharon: “Duurzaam investeren voor de toekomst en voor nu, alaaf!”

Gemeenschapsbelang Venhorst – Boekel stelt u voor aan: Sharon de Bruin, in de polonaise op nummer 3!

Sharon is opgegroeid in de Bosberg in Boekel,  ze is de dochter van Thieu en Antonet de Bruin. Sinds 2008 woont ze in de, relaxte, Churchillstraat samen met Björn van Ras en hun twee dochters Evi (10) en Suze (7).  

Voor Sharon is carnaval het mooiste feest van het jaar en dat mag nu weer gevierd worden! De hele familie doet mee: Evi en Suze dansen bij de Knolletrappers en Minitrappers en Björn is lid van de raad van elf van de Knöllekes. Daarnaast zijn Sharon en Björn aangesloten bij Hermonie “De Matte Herders” met de slogan “Beter kan niet, harder wel”.

Op z’n tijd een feestje is goed voor ieders welzijn! 

Op deze foto neemt burgemeester, Pierre Bos, het speldje van de Hermonie in ontvangst.

Sharon is al enige tijd actief in de politiek, ze is gestart bij Boekels Welzijn in 2008 als burgerlid en later als raadslid. Sinds vier jaar is zij raadslid voor Gemeenschapsbelang Venhorst – Boekel.

Als QA/RA manager bij OTE in Uden, is zij met haar team verantwoordelijk voor de veiligheid en kwaliteit van de contactlens vloeistoffen en oogdruppels.

Sharon is altijd in voor een grap en ze neemt zichzelf niet zo serieus maar de zaken waar zij zich voor inzet wel. Zo kennen we haar in de partij van haar vurige pleidooien tegen onrecht, politiek gekonkel en misvattingen zoals afgelopen week waarbij ze fel reageerde op de motie van treurnis uitgedeeld door CDA, VVD en DOP. Het is verkiezingstijd en het is treurig dat partijen een gele kaart uitdelen terwijl wij met z’n allen een snelle aanpak op de gevraagde armoede regisseur willen! Dit is niet hoe wij in Boekel met elkaar willen samenwerken.

Zowel in haar werk en als raadslid heeft ze te maken met transformatie-processen waarbij op basis van risico-inschatting en impactanalyse de verandering ingezet wordt. “De klimaatveranderingen zijn merkbaar en om de CO2 uitstoot te beperken moeten we met z’n allen bewuster omgaan met onze omgeving en verspilling tegengaan zodat onze kinderen en kleinkinderen en alle generaties na ons ook nog kunnen genieten van de natuur en omgeving.”

“Alle beetjes helpen en als we het samen doen wordt het ook nog eens leuker en goedkoper. Voorbeelden hiervan zijn led verlichting, tochtstrippen, isoleren van woningen, plaatsen van zonnepanelen op het dak en het afkoppelen van hemelwater. Met de gemeente, energie coöperaties en de handige Harries en Hannies kunnen we gezamenlijk inkopen, subsidies aanvragen, kennis delen, regeldruk verlagen en samen de handen uit de mouwen steken. De omgeving mag groener, inheems en divers, niet alleen op de grond, maar ook op het dak en tegen de gevel! En natuurlijk koop lokaal ofwel de betere boodschappen!”

Een droom van Sharon en Björn is het zelf bouwen (hij bouwt, zij geeft haar wensen door..) van een Tiny House voor hun kinderen. Zodat Evi en Suze later kunnen werken of studeren op de plek waar zij willen, zonder de torenhoge woonprijzen.

Kortom een duurzame investering voor de toekomst.