We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Sinterklaas intocht Venhorst

dinsdag 16 november 2021 door

Sinterklaas intocht Venhorst

De Sint en zijn enthousiaste Pieten komen aanstaande zondag met het paardje “Ozosnel” langs zoveel mogelijk huizen in Venhorst. Zoek dus samen met jouw gezin een plekje langs de route en probeer daarbij zoveel mogelijk afstand van elkaar te houden.

De Sint zou het heel tof vinden als iedereen die langs de route woont de vlag uithangt en eventueel de tuin versiert met vlaggetjes. Ook hoopt hij op veel enthousiaste kinderen langs de kant! Hij zwaait jullie graag toe en misschien hebben de Pieten nog wel wat lekkers voor jullie!

Geen bijeenkomst
Er is door de extra maatregelen geen Sinterklaas bijeenkomst in De Horst. Ook de vraag aan jong en oud, om niet met de stoet mee te lopen.

Route
Start: hoek Daandelendennen – Ringbaan – gehele Ringbaan – Telefoonstraat – Kerkpad – Rondje St.Josefplein – Zanddelweg – Struikhei – Zonnedauw -Biezen – Daandelendennen

De intocht start om 10:30 uur.

Tot zondag 21 november!
Sinterklaas werkgroep

Bij de activiteiten rondom de Sinterklaasintocht in Venhorst kunnen foto’s gemaakt worden die door het Comité Boekel-Venhorst voor eigen doeleinden gebruikt kunnen worden. Door uw aanwezigheid bij dit evenement geeft u automatisch toestemming en gaat u akkoord met het voorgaande.