We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Sinterklaasintocht Venhorst

maandag 20 november 2023 door

Sinterklaasintocht Venhorst

“We hebben een bericht van Sinterklaas ontvangen dat we graag met jullie willen delen: Op zondag 26 november komen Sinterklaas en de Pieten naar ons dorp!”

De intocht start om 10:30 uur op de kruising Daandelendennen / de Biezen. Vanuit hier lopen ze door de Daandelendennen via de Ringbaan naar de Telefoonstraat. Door de Telefoonstraat via het Kerkpad naar de Horst. In de Horst vieren we van 11:00 uur tot 12:00 uur met alle kinderen t/m groep 5 een feestje! Bij slecht weer vervalt de intocht en vieren we het enkel binnen in de Horst.

Vanaf donderdag 22 november hebben we in de Horst weer een chill-hoekje beschikbaar voor Sinterklaas en de Pieten. Sinterklaas legt hier een van zijn boeken neer waar ieder kind een wens, bericht of tekening mag schrijven/kleuren voor de Sint. En er zal een mand aanwezig zijn waar je je vriendenboekje in kunt achterlaten. Sinterklaas of een Piet willen er graag in schrijven en zorgen dat je het vriendenboekje op 2 of 3 december weer kunt ophalen in het chill-hoekje.

Groetjes de werkgroep van Venhorst