We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Sluiting en feestelijke heropening Aldi filiaal Boekel

donderdag 8 augustus 2019 door

Sluiting en feestelijke heropening Aldi filiaal Boekel

Op vrijdagochtend 30 augustus wordt om 8.00 uur de vernieuwde Aldi-vestiging aan de Kerkstraat in Boekel feestelijk heropend.

De opening wordt verricht door filiaalleider Kevin van Os. Het wordt een bijzondere gebeurtenis. De geur van afgebakken brood is een heerlijke binnenkomer. Daarnaast is het assortiment verrassend en vernieuwend. In de winkel ligt de nadruk op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit. De goed geteste producten, bekend als de ‘Trots van Aldi’ geven aan dat naast de voordelige prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat. In verband met de verbouwing sluit het filiaal op 11 augustus om 18:00 uur. De verwachting is dat het op de openingsochtend een gezellige drukte wordt. De eerste 400 klanten krijgen bij aankoop van minimaal € 20,- aan boodschappen een tas met gegarandeerd een aantrekkelijke prijs. Op kraskaarten staan prijzen als een geweldige jacuzzi, laptops of tegoedbonnen van maximaal € 250,-. Voor klanten die geen prijzentas meer kunnen krijgen, is er -zolang de voorraad strekt- een gratis herbruikbare Aldi-tas.

“De vernieuwde winkel zal voor verrassingen zorgen”

Ruime winkel

De enthousiaste filiaalleider Kevin van Os: “De vernieuwde winkel zal voor verrassingen zorgen. We willen dan ook iedereen uitnodigen om langs te komen op de openingsdag. Naast ons kwalitatief hoogwaardige assortiment tegen een voordelige prijs, wordt de sfeer in de winkel echt verbeterd. We heten iedereen van harte welkom”.

Foodtruck

Om klanten extra te verwennen, staat er op de openingsdag een Foodtruck op de parkeerplaats. Daar worden heerlijke verse gerechtjes met de producten van Aldi bereid die klanten gratis kunnen proeven.

Duurzame winkel

Voor Aldi is duurzaamheid een belangrijke pijler. Niet alleen zijn er steeds meer biologische en Fairtrade-producten in de schappen te vinden, ook wordt nagestreefd om de filialen zo duurzaam mogelijk in te richten. Tijdens de bouw is gebruik gemaakt van duurzame bouwmaterialen. Papier en folie worden 100% gerecycled. Alle binnen- en buitenverlichting is LED-verlichting. Bij de verbouwing worden regionale leveranciers, installateurs en aannemers betrokken.

De vernieuwde winkel aan de Kerkstraat 8 te Boekel beschikt over 60 eigen parkeerplaatsen. De openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag: 08.00 uur tot 20.00 uur en zondag: 10.00 uur tot 18.00 uur.