We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Smullen at the Park & Rave Rush Festival 2024

dinsdag 2 april 2024 door

Smullen at the Park & Rave Rush Festival 2024

Dit jaar vindt ‘Smullen at the Park’ op 6 en 7 april plaats buiten de jaarlijkse kermis in Boekel. Diverse artiesten zoals Joël Bocelli, Vieze Jack, Zany, Dj Francois, Trobi zullen aanwezig zijn naast verschillende live bands uit binnen- en buitenland.

Voor het eerst dit jaar is er een live stage en dit maakt de cirkel rond om een breed publiek naar Boekel te trekken. ‘Smullen at the Park’ is een heus dagfestival geworden en begint al vanaf 13:00 uur. Daarnaast vindt op vrijdag 5 april de eerste editie van ‘Rave Rush Festival’ plaats. Deze festivaldag is gericht op de hardere stijlen en ook hier komen artiesten uit binnen en buitenland een feestje bouwen. Bekenden namen als Unresolved, Mutilator zullen verschijnen naast Spitnoise uit Beek en Donk.

Het festival begint op vrijdag 5 april en je kan feesten tot en met 7 april in compleet overdekte tenten op een indrukwekkend terrein. Uiteraard ontbreekt het aan niets en is er een compleet foodplein aanwezig met een breed aanbod voor de inwendige mens.

De opbouw is bijna afgerond en de weersverwachtingen zijn perfect, dit beloofd dus een groot feest te gaan worden!

Check hier de website en / of volg Smullen at the park op Instagram.