We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Het amateurvoetbal verliest van het coronavirus

woensdag 8 april 2020 door Redactie inBoekel

Boekel Sport had een zeer stroeve en valse start. Tijdens de eerste periode werden uit 8 wedstrijden 7 hele punten behaald. Twee meer dan rode lantaarndrager BMC. Liefst dertien minder dan onbetwiste koploper RKPVV. Vervolgens een geweldig herstel in de tweede periode. Een dikke kans om die periode te pakken in een inhaalwedstrijd tijdens de Paasdagen.  Op de huidige ranglijst slechts vier punten verwijderd van koploper FC Schadewijk en veertien meer dan de onderste ploeg.

Nog van alles mogelijk. Maar helaas. Er kwam een tegenstander die niemand aankon en iedereen een beetje bang maakte. Het coronavirus. De KNVB kon niet anders dan de rest van het programma cancelen. Het seizoen is voorbij. Geen kampioenen met daarbij horende promotie, geen degradaties. Volgend seizoen nieuwe kansen voor iedereen in dezelfde klasse als het afgelopen jaar. Er van uitgaande dat het coronavirus bedwongen is!

Vanaf deze plek een groot dankjewel aan de trouwe supporters van het afgelopen seizoen. We zien jullie weer heel graag gezond en wel terug.

Voor iedereen die het coronavirus al in zijn ergste vorm tegenkwam: heel veel sterkte. Voor allen die het nog gaan tegenkomen, naar we hopen in mildere vorm, ook veel sterkte en beterschap. Graag tot in betere tijden. Wellicht in het nieuwe seizoen!

Voor meer informatie over Boekel Sport, bekijk de website of de Facebookpagina.

Het amateurvoetbal verliest van het coronavirus