We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Boekel Sport wint met ruime cijfers van Den Dungen

maandag 20 februari 2017 door Mario van Dinther

Tim Schuijers was zondag bij Boekel Sport de gevierde man met zijn vier goals in het met 7-0 gewonnen duel met Den Dungen.

Na een klein half uur spelen prikte Schuijers zijn eerste achter doelman Spierings van Den Dungen. Even later deed broer Niek Schuijers hetzelfde na een goede controle van de bal en een uithaal met links. In de tweede helft kwam Boekel Sport goed weg tot Den Dungen de bal onderkant lat weer in het veld zag stuiteren. Uit de aanval die daar uit voort kwam werd Joris Polman neergehaald in her zestien meter gebied.

Tim Schuijers maakt hattrick in de tweede helft.

Scheidsrechter van Daal trok rood voor de verdediger van Den Dungen en een strafschop die aanvoerder Jelle Bouwmans benutte. Daarna was het Tim schuijers die zijn hattrick maakte met tussendoor nog een doelpunt van Tijn van Lankvelt. Na het eindsignaal kun de polonaise voorzichtig worden ingezet een opmaat voor carnaval 2017.

Boekel Sport wint met ruime cijfers van Den Dungen