We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Sportverslag WTC Boekel

zondag 12 juli 2020 door Redactie inBoekel

Sportverslag WTC Boekel

Omdat we weer in groepjes mogen gaan fietsen, mogen we ook weer onze mooie nieuwe kleding dragen. Net voor de uitbraak van het coronavirus hebben we tweemaal kunnen fietsen in deze kleding. Er is nog geen gelegenheid geweest om een groepsfoto te maken, dat moet nog een keer gebeuren als het allemaal veiliger is.

Dat neemt niet weg, dat ik toch even onze sponsoren wil voorstellen. Dat zijn: Unlimited Colors, Flying Kiwi, Wijdeven wand- en dakbeplatingen, Bedrijventekoop.nl en Parki. We zien er prachtig uit, mede dank zij deze sponsoren.
Kijk eens op de site van ons, www.wtcboekel.nl, daar zijn al enkele foto’s te zien van onze outfit.

Zondag 12 juli stond voor de A-groep de Reichswaldroute op het programma. Een mooie tocht die ook over de Kartenspielerweg gaat. Een glooiende weg, dwars door de bossen. De pauzeplaats was weer in Nederland, in Groesbeek bij de Oude Molen. Een pauzeplaats die geliefd is bij vele wielertoeristen. Met 17 fietsers, verdeeld over de tennisbaan werd er koffie gedronken. Heerlijk allemaal buiten. De A+ groep kwam iets later, maar moest wel op een andere plek gaan zitten.

De terugreis verliep ook prima, alleen was Arno zo goed over zijn kudde aan het waken, dat hij de stoeprand bij de rotonde van Volkel niet zag. Een beetje behang van zijn knietjes, maar dat geneest wel weer.

Volgende week rijden we weer volgens onze kalender uit het toerboekje. De A en de A+ rijden de grote Peeltocht, de B-groep rijdt de Noordervaarttocht en de C- groep rijdt de Ravensteintocht.

Tot volgende week.
P. da Leuse

www.wtcboekel.nl