We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

Verlies Venhorst, winst Boekel Sport

maandag 13 maart 2017 door Mario van Dinther

Verlies Venhorst, winst Boekel Sport

In het amateurvoetbal heeft Venhorst zondag in Geffen met 2-0 verloren van Nooit Gedacht. 3 D wordt al jaren betiteld als de spannendste competitie en ook dit seizoen kan iedereen van iedereen winnen. Het spel bleek van twee kanten niet goed te zijn zo vermeldt de website van Nooit Gedacht. De thuisploeg pakte na een half uur spelen een voorsprong. Venhorst kreeg door een strafschop de mogelijkheid om op gelijke hoogte te komen maar vd Bogaard miste. Even later wist Nooit Gedacht de score te verdubbelen en zodoende in het spoor van Margriet uit Oss te blijven.

Boekel Sport wint

In Sint Michielsgestel behaalde Boekel Sport een 0-3 overwinning. De score had hoger uit kunnen vallen als de kansjes benut werden. De weer in grote getale mee gekomen supporters van BS moesten tot in de tweede helft wachten op doelpunten. Teun Graat kreeg voor de thee twee riante mogelijkheden. In de tweede helft scoorde eerst Sten Krol en daarna Niek Schuijers twee keer.

Boekelse derby

Komende zondag komt Venhorst op bezoek bij Boekel Sport. Voor de Boekelaren weer een heerlijke derby.