We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

A.s. zondag crossen in de bossen

vrijdag 3 maart 2017 door Redactie inboekel

Nationale motorcross Boekel

Op zondag 5 maart a.s. organiseert MC Boekel de eerste nationale wedstrijd op circuit Bezuidenhout aan de gelijknamige straat in Boekel. Als primeur gaat de strijd om de prestigieuze Galvin Cup van start in Boekel.

We vragen iedereen om met het volgende strikt rekening te houden:

  • Gebruik van milieumat is absoluut verplicht
  • Rijden in het rennerskwartier is absoluut verboden
  • Afspuiten van motoren is verboden
  • Je motor produceert niet meer geluid dan de MON norm van 94 dB(A)
  • Je laat geen afval rondslingeren en neemt eigen afval mee naar huis
  • Je behandelt het rennerskwartier met respect en laat het schoon achter, zonder bulten en gaten.

Inschrijven gebeurt in de tent op het circuit volgens de normaal geldende tijden. De trainingen beginnen om 09.30 uur. De ingang naar het circuit staat in de nabijheid van het circuit aangegeven. De postcode voor de ingang van het circuit is 5427 ER. Overnachten is mogelijk tegen een vergoeding van € 10,- per voertuig. Volgens vergunning mag dit bij nationale wedstrijden op een speciaal daarvoor aangewezen deel van het rennerskwartier. Als je wilt overnachten zorg dan wel dat je uiterlijk om 21.00 uur aangekomen bent, daarna is het terrein afgesloten. Het bestuur van MC Boekel wenst alle deelnemers veel succes op circuit Bezuidenhout.

Klassenindeling:

MX 2 Junioren
MX Open Junioren
MX Open Senioren
MX Open Nationalen

Bron: http://www.mon.nl/

A.s. zondag crossen in de bossen